Laatste nieuws

Wil u een reactie sturen naar de groep in Roemenië. Dat kan via djp-hardenberg@live.nl

lees meer >>

Downloads

Het promotiefilmpje van het project in Litouwen van 2009
Op Vrijdag 6 OKt van 18-21u en zaterdag 7 Okt van 10-12u wordt weer de kleding en boekenbeurs gehouden in de schakel , Hardenberg

Beurs Maart 2010 Afdrukken E-mailadres

De eerstvolgende kledingbeurs/ boekenbeurs van het DJP zal worden gehouden op vrijdag 26 en zaterdag 27 Maart. Vrijdagavond 6 uur gaan de deuren van de schakel(Lage doelen 5, Hardenberg)  weer open en kunt u voor een paar euro een kast vol aan kleding kopen.  Kinderkleding, dames en heren kleding,je kunt het zo gek niet bedenken of we bieden het aan en voor maar een fractie van de oorspronkelijke nieuwprijs.

Maar ook voor de veeleisende muziekverzamelaar en “boekenwurm”is hier altijd wel wat te vinden. Alle genres zijn aanwezig. Of het nu romannen ,theologie boeken of voor de kids stripboeken en avonturenverhalen zijn. U grijpt hier niet gauw mis . Ditzelfde geldt natuurlijk voor de muziek afdeling.  Lp’s , Cd’s,  of Dvd’s  het is er allemaal. U houdt van Pop, rock, klassiek, Symfonisch of kerkelijk . Kom eens bij ons rondneuzen en er zit gegarandeerd wat van u gading bij .

De opbrengst van de beurs gaat zoals altijd weer volledig naar het Diaconaal Jongeren Project. De kleding en andere goederen kunnen worden ingeleverd op de adressen welke vermeld staan op de vaste acties pagina.

Komt  allen, en steun het werk van het Diaconaal Jongeren Project.

 

Copyright Diaconaal Jongeren Project 2010.